GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
83783173

Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Zarobki:
-

Lokalizacja:
Polska, dolnośląskie, Bolesławiec

Ważne do:
2025-06-03

Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Dodatkowe informacje:
Ibis Styles Bolesławiec - to nowoczesny, designerski i pełen energii hotel sieci Accor położony blisko centrum Bolesławca. W związku z powiększeniem naszego zespołu prowadzimy rekrutacje na stanowisko:
KUCHARZ (K/M)
Miejsce pracy: Bolesławiec
Zakres obowiązków:
• przygotowywanie wysokiej jakości serwowanych dań karty menu a także bankietów, imprez okolicznościowych
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
• respektowanie zasad HACCP i standardów higieny oraz przepisów ppoż. i BHP
• respektowanie wytycznych poprzez prawidłowe zarządzanie stanem magazynowym
• dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost
• nadzór nad jakością serwowanych dan i potraw
• współtworzenie nowych dań i smaków
Nasze wymagania:
• doświadczenie w pracy na kuchni w hotelu lub restauracji
• dobra organizacja pracy własnej
• kreatywność
• otwartość na innowacje
• gotowość do podnoszenia kompetencji
• komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
• wysoka kultura osobista
• sumienność
Oferujemy:
• pracę w wyjątkowym hotelu i unikatowej restauracji
• stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, umowę zlecenie
• możliwość rozwoju
• niezbędne szkolenia
• wspaniałą atmosferę pracy
• pakiet benefitów (opieka medyczna Medicover, zniżki na produkty wszystkich marek firmy)
Prosimy o dopisanie w aplikacji klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
KUCHARZ (K/M)
Miejsce pracy: Bolesławiec
Zakres obowiązków:
• przygotowywanie wysokiej jakości serwowanych dań karty menu a także bankietów, imprez okolicznościowych
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
• respektowanie zasad HACCP i standardów higieny oraz przepisów ppoż. i BHP
• respektowanie wytycznych poprzez prawidłowe zarządzanie stanem magazynowym
• dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost
• nadzór nad jakością serwowanych dan i potraw
• współtworzenie nowych dań i smaków
Nasze wymagania:
• doświadczenie w pracy na kuchni w hotelu lub restauracji
• dobra organizacja pracy własnej
• kreatywność
• otwartość na innowacje
• gotowość do podnoszenia kompetencji
• komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
• wysoka kultura osobista
• sumienność
Oferujemy:
• pracę w wyjątkowym hotelu i unikatowej restauracji
• stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, umowę zlecenie
• możliwość rozwoju
• niezbędne szkolenia
• wspaniałą atmosferę pracy
• pakiet benefitów (opieka medyczna Medicover, zniżki na produkty wszystkich marek firmy)
Prosimy o dopisanie w aplikacji klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Rodzaj umowy:
umowa o pracę
Zmianowość:
Brak
System wynagradzania:
Brak
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.