GŁÓWNE INFORMACJE:






Dodatkowe informacje:
Kucharz ala carte - Radisson Blu Hotel Szczecin
Co oferujemy i dlaczego warto:
- Umowa o pracę na pełny etat w prestiżowym miejscu na mapie Szczecina,
- Stabilna praca - zatrudniamy na dłużej, nie na chwilę. Praca u nas to pewny kawałek chleba,
- Świetny dojazd – jesteśmy w centrum miasta (pl. Rodła),
- Szkolenia wewnętrzne,
- Premie za polecenie przyjaciół do pracy do 400 zł netto,
- Prywatna opieka medyczna Medicover za symboliczne 5 zł –dostęp do ponad 60 specjalistów i 40 specjalistycznych badań i zabiegów, z dodatkową refundacją 4000 zł na usługi zewnętrzne,
- Karta Medicover Sport (pakiet Fit&More – 2 wejścia w tygodniu – siłownie, baseny, zajęcia fitness)
- Zajęcia "Zdrowy kręgosłup" dla pracowników, w hotelowym Klubie Fitness,
- Ubezpieczenie grupowe od 56 zł,
- Dofinansowanie do urlopu nawet do 1600 zł brutto,
- Pożyczki na cele mieszkaniowe do 10 000 zł brutto,
- Premia świąteczna nawet do 1500 zł brutto, paczki i zabawa choinkowa dla dzieci,
- Dofinansowanie opłat wrześniowych dla dziecka (żłobek i przedszkole),
- Warto zostać u nas na dłużej - dodatki stażowe i nagrody jubileuszowe,
- Zniżki na pobyty w hotelach Radisson Hotel Group dla Ciebie oraz Twoich bliskich,
- Zniżki od 10% do nawet 50% na usługi w ramach działalności pracodawcy (Café 22, Baltica Wellness&Spa, Restauracja Renaissance, Europa Restaurant & Cafe, Copernicus Club, Cukiernia Muffinek, Unity Line, Pralnia Centrum),
- Zniżki od 10% do 20% na wszystkie rodzaje studiów na WSB Merito w Szczecinie.
Czego oczekujemy od Ciebie?
- Doświadczenie jako kucharz w restauracji – min 3 lata,
- Gotowość do pracy na zmiany popołudniowe (również w weekendy i święta),
- Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
- Umiejętność pracy wielozadaniowej,
- Znajomość systemu HACCP,
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Praca po 8h, 5 dni w tygodniu
Popołudniowe godziny pracy, a poranki dla Ciebie! :)
Czym będziesz się zajmować:
- Przygotowywanie potraw a'la carte według receptur I przyjętych standardów,
- Zapewnienie najwyższej jakości potraw - świeżość składników, estetyka i spójność na wydawce,
- Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Jak wygląda praca u nas:
- Rozwijanie umiejętności na różnych stacjach kuchennych (grill, zimna kuchnia, mięsa, makarony, warzywa), aby ostatecznie specjalizować się tam gdzie czujesz się najlepiej,
- Praca w 4-5 osobowym zespole na zmianie,
- Grafik na cały miesiąc – spełniamy 99% życzeń grafikowych naszych kucharzy,
- Praca 5 dni w tygodniu (również w weekendy i święta, z zachowaniem 2 dni wolnych w tygodniu),
- Zmiany popołudniowe po 8h (14-22 lub 15-23),
- Praca w przestrzennej, dobrze wyposażonej kuchni, z klimatyzacją i dużym zapleczem – to duży komfort w naszej pracy!
- Otrzymujesz od nas uniform, o którego pranie i prasowanie dbamy my – a Ty masz więcej czasu dla siebie.
Radisson Blu Hotel, Szczecin to pierwszy hotel sieci Radisson Hotel Group w Polsce, zlokalizowany w biznesowym i kulturowym sercu Szczecina. Oferuje największą bazę noclegową w mieście – 354 pokoje, największą hotelową powierzchnię event’ową – 10 sal konferencyjnych na powierzchni ponad 1000 m², 2 restauracje (w tym wielokrotnie nagradzana Renaissance), Lobby Bar i Copernicus Club (Cocktail Bar na XI piętrze z widokiem na miasto), Cukiernię Muffinek, centrum fitness – Fitness World oraz Baltica Wellness & Spa.
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
