GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
88680761
Branża:
Praca fizyczna
Zarobki:
-
Lokalizacja:
Polska, Nieuw-Vennep
Ważne do:
2025-10-26
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Dodatkowe informacje:
Opis:
Firma specjalizuje się w produkcji przekąsek z serów takich jak: nadziewane kostki sera holenderskiego, nadziewane francuskie brie, twarożki o różnych smakach, sery owijane szynką, kremowe sery z salami, tapas i wiele innych.
• produkcja przekąsek serowych
• przygotowywanie produktów: faszerowanie warzyw serem, owijanie serów wędliną, cięcie serów w trójkąty
• etykietowane i pakowanie gotowych produktów do opakowań zbiorczych
• kontrola jakości na każdym etapie pracy
• obsługa maszyn i urządzeń
• realizowanie zleceń i planów produkcyjnych
Warunki pracy
• praca na hali o temperaturze do 10 stopni Celsjusza
• praca w systemie 2 zmianowym
• opieka polskich koordynatorów
• miła atmosfera pracy
Praca przy produkcji przekąsek serowych w Holandii ma swoją specyficzną charakterystykę. Głównym miejscem pracy jest hala, na której przeważnie jest około 10 stopni. Do zadań pracownika będzie należało między innymi: nadziewanie warzyw kawałkami wędlin i serem, obsługa maszyn na produkcji oraz linii produkcyjnej, a także kontrolowanie jakości wytworów. Pracownik Ruigrok może zajmować się również podpisywaniem oraz pakowaniem przekąsek serowych.
Zakwaterowanie i ubezpieczenie
• zakwaterowanie w pokojach cztero osobowych: €12.50 do €14.50 zależnie od standardu ( za dzień)
• zakwaterowanie w pokojach dwu osobowych: €13.00 do €18.87 zależnie od standardu (za dzień)
• zakwaterowanie w hotelach lub w tradycyjnych domach holenderskich
• single i koledzy pokoje 3-4 osobowe natomiast pary pokoje dwu osobowe
Dodatkowa wymagania
• mile widziane doświadczenie w branzy spożywczej
• dokładność oraz zaangażowanie do pracy
• przestrzeganie zasad BHP
Firma specjalizuje się w produkcji przekąsek z serów takich jak: nadziewane kostki sera holenderskiego, nadziewane francuskie brie, twarożki o różnych smakach, sery owijane szynką, kremowe sery z salami, tapas i wiele innych.
• produkcja przekąsek serowych
• przygotowywanie produktów: faszerowanie warzyw serem, owijanie serów wędliną, cięcie serów w trójkąty
• etykietowane i pakowanie gotowych produktów do opakowań zbiorczych
• kontrola jakości na każdym etapie pracy
• obsługa maszyn i urządzeń
• realizowanie zleceń i planów produkcyjnych
Warunki pracy
• praca na hali o temperaturze do 10 stopni Celsjusza
• praca w systemie 2 zmianowym
• opieka polskich koordynatorów
• miła atmosfera pracy
Praca przy produkcji przekąsek serowych w Holandii ma swoją specyficzną charakterystykę. Głównym miejscem pracy jest hala, na której przeważnie jest około 10 stopni. Do zadań pracownika będzie należało między innymi: nadziewanie warzyw kawałkami wędlin i serem, obsługa maszyn na produkcji oraz linii produkcyjnej, a także kontrolowanie jakości wytworów. Pracownik Ruigrok może zajmować się również podpisywaniem oraz pakowaniem przekąsek serowych.
Zakwaterowanie i ubezpieczenie
• zakwaterowanie w pokojach cztero osobowych: €12.50 do €14.50 zależnie od standardu ( za dzień)
• zakwaterowanie w pokojach dwu osobowych: €13.00 do €18.87 zależnie od standardu (za dzień)
• zakwaterowanie w hotelach lub w tradycyjnych domach holenderskich
• single i koledzy pokoje 3-4 osobowe natomiast pary pokoje dwu osobowe
Dodatkowa wymagania
• mile widziane doświadczenie w branzy spożywczej
• dokładność oraz zaangażowanie do pracy
• przestrzeganie zasad BHP
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższe ogłoszenie o pracę nie jest zweryfikowane przez Urząd Pracy. Wszelkie ryzyko związane z wykorzystaniem informacji zawartej w ogłoszeniu ponoszą użytkownicy.
